Εύβοια: Βίντεο από τη στιγμή τoυ σεισμού - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 16:30 Εύβοια: Βίντεο από τη στιγμή τoυ σεισμού - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Συγκλήθηκε εκτάκτως η Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου.

Ο σεισμός που έγινε στις 2:24 το μεσημέρι της Τετάρτης (28.12.2022) και είχε μέγεθος 4,9 Ρίχτερ είχε επίκεντρο 5 χιλιόμετρα ανατολικά – νοτιοανατολικά των Ψαχνών στην Εύβοια και εστιακό βάθος στα 13,2 χιλιόμετρα.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τυχόν τραυματισμούς ή σοβαρές υλικές ζημιές.

Μάλιστα, η στιγμή του πρώτου μεγάλου σεισμού καταγράφηκε σε βίντεο. Στο κατάστημα ψιλικών στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας, ο σεισμός έγινε την ώρα της αλλαγής βάρδιας. Η ιδιοκτήτρια και η υπάλληλος βλέπουν τα ράφια να κουνιούνται, νιώθοντας τον έντονο σεισμό και βγαίνοντας γρήγορα από το μαγαζί.

Δείτε βίντεο από το eviathema.gr:

O δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπιών, Γεώργιος Ψαθάς μίλησε στο Live News επιβεβαιώνοντας πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί πολιτών και οι ζημιές στην περιοχή είναι ελάχιστες.

Ο ίδιος είπε πως βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον κ. Λέκκα, τον αντιπεριφερειάρχη και τον διοικητή της Πυροσβεστικής.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση