Ρόδος: Τουρίστας τραυματίστηκε από ταχύπλοο ενώ έκανε το θαλάσσιο σπορ δαχτυλίδι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 19:06 Ρόδος: Τουρίστας τραυματίστηκε από ταχύπλοο ενώ έκανε το θαλάσσιο σπορ δαχτυλίδι

Από ταχύπλοο τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 33χρονος τουρίστας που έκανε το θαλάσσιο σπορ «δαχτυλίδι», στο Φαληράκι της Ρόδου. Σύμφωνα με τη rodiaki, ο 33χρονος τουρίστας τραυματίστηκε στο δεξί πόδι από την έλικα του ταχυπλόου με το οποίο έκανε το θαλάσσιο σπορ.

Αρχικά, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, για εξετάσεις, από όπου πήρε εξιτήριο. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που κάνει την προανάκριση, συνελήφθησαν 30χρονος και 32χρονος, για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Πηγή:protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση