Κωνσταντινούπολη: Μάχες διαδηλωτών με την αστυνομία σε συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 18:52 Κωνσταντινούπολη: Μάχες διαδηλωτών με την αστυνομία σε συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά

Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκαν οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη, με τους διαδηλωτές να συγκρούονται με την αστυνομία στις συγκεντρώσεις που έγιναν κοντά στην πλατεία Ταξίμ.

Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα και λαστιχένιες σφαίρες για να διαλύσει τους διαδηλωτές που προσπαθούσαν να φτάσουν στην κεντρική πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.  Παράλληλα έγιναν και πολλές συλλήψεις. Να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν είχε απαγορεύσει να γίνουν εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στην πλατεία Ταξίμ.

Στις εντολές του, σημειώνει το newsit.gr, δεν υπάκουσε ο ηγέτης του αντιπολιτευτικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Οζγκούρ Οζέλ και κάλεσε τον κόσμο σε συγκέντρωση στην πλατεία Ταξίμ με συνέπεια να ξεσπάσουν τα σοβαρά επεισόδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση