Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λοκρών μοίρασε δώρα σε παιδιά Ρομά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 20:49 Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λοκρών μοίρασε δώρα σε παιδιά Ρομά

Έχοντας ως στόχο την ένταξη του πληθυσμού Ρομά της περιοχής, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Λοκρών πραγματοποίησε μια ακόμη δράση αλληλεγγύης ενόψει των γιορτινών ημερών και της παραμονής Πρωτοχρονιάς, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά των Ρομά που συνειδητά συμμετέχουν στην Α’ Βάθμια Εκπαίδευση.

Όπως επισημαίνεται σε δελτίο τύπου, οι δράσεις του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά θα συνεχιστούν δυναμικά, με την συνδρομή πολλών φορέων, στην επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων που δημιουργούνται, ώστε η σταδιακή ένταξη των πληθυσμών Ρομά της περιοχής να γίνει με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, βασισμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα και ακολουθώντας τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του FRA, και της Ε.Σ.Κ.Ε 2021-2030.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση