Παράταση στη χορήγηση της Β’ δόσης στεγαστικής συνδρομής στους πληγέντες από τον Ιανό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 16:23 Παράταση στη χορήγηση της Β’ δόσης στεγαστικής συνδρομής στους πληγέντες από τον Ιανό

Τρίμηνη παράταση στη δυνατότητα χορήγησης της Β’ δόσης στεγαστικής συνδρομής, για κτίρια που επλήγησαν από τον «Ιανό», προβλέπει απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών.

Συγκεκριμένα δίνεται η δυνατότητα σε όσους δικαιούχους δεν είχαν προλάβει να υποβάλουν αίτηση για έκδοση Βεβαίωσης Περαίωσης Εργασιών Επισκευής και χορήγησης της δεύτερης δόσης της στεγαστικής συνδρομής, να το πράξουν στο επόμενο διάστημα.

Αφορά άδειες επισκευής που έχουν εκδοθεί με μελέτη που έχει συνταχθεί από την αρμόδια υπηρεσία και έχουν λήξει ή θα λήξουν εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας των τριών μηνών. Αφορά δε κτίρια που επλήγησαν από τον "Ιανό" στις Π.Ε. Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Κορινθίας και Φθιώτιδας.

Όπως σημειώνεται στην απόφαση η υποβολή της αίτησης θα συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής) του δικαιούχου, ότι οι εργασίες επισκευής περαιώθηκαν εντός της ισχύος της Άδειας Επισκευής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση