Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά μέσα σε λίγες ώρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 12:36 Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά μέσα σε λίγες ώρες

Κατασχέθηκαν ηρωίνη, κάνναβη και ναρκωτικά δισκία…

Όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, άλλα τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά είχαμε τη Δευτέρα (16/1) μέσα σε λίγες ώρες, στη Θήβα και την ευρύτερη περιοχή, από Ασφάλεια και ΟΠΚΕ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σε τέσσερις λοιπόν διαφορετικές περιπτώσεις, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.   

Όπως σημειώνεται σε δελτίο τύπου, «η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση