Σαρακιώτης: «Τα στελέχη της Ν.Δ. έκλεισαν το εργοστάσιο και εξαφανίστηκαν»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 16:06 Σαρακιώτης: «Τα στελέχη της Ν.Δ. έκλεισαν το εργοστάσιο και εξαφανίστηκαν»

Επίθεση του Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κυβέρνηση για τη ΛΑΡΚΟ…

Στην ανοικτή σύσκεψη των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Λάρυμνας, παρουσία πλήθους εκπροσώπων φορέων της Φθιώτιδας και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε ο Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Φθιώτιδα και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης.

Αρχικά, ο κ. Σαρακιώτης αναφέρθηκε στην τροπολογία του Φεβρουαρίου του 2020 που ψηφίστηκε μόνο από τους Βουλευτές της Ν.Δ., την οποία χαρακτήρισε ταφόπλακα της εταιρείας και υπεύθυνη που σταμάτησε το εργοστάσιο την παραγωγή, ενώ στη συνέχεια σχολίασε τη διαγωνιστική διαδικασία.

Αναφερόμενος στις ενέργειες του κόμματός του για τη ΛΑΡΚΟ, ο κ. Σαρακιώτης υπογράμμισε ότι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν δίπλα στους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ και στα εύκολα και στα δύσκολα, σε αντίθεση με τους υπουργούς και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι δεν είναι όλοι ίδιοι.

«Δε μπορώ να μη σχολιάσω το γεγονός ότι, κατά τα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τόσο στις πρώτες σειρές αυτών των συναντήσεων, όσο και σε άλλες εκδηλώσεις στην Αθήνα, παρήλαυναν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν πάντα παρόντες, δε μπορώ να το αμφισβητήσω, όπως ο κ. Σταϊκούρας. Από τη στιγμή όμως που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας, δε ξέρω γιατί, έχουν εξαφανιστεί. Γιατί αυτά που δηλώνουν στα κανάλια, ότι δηλαδή αυτό που κάνουν είναι προς όφελος των εργαζομένων και ότι σώζουν την εταιρεία, δεν έρχονται να το πουν εδώ στον χώρο του εργοστασίου; Μάλλον φοβούνται το πολύ έντονο χειροκρότημα, δε μπορώ να βρω άλλη εξήγηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαρακιώτης.

Δείτε παρακάτω όλη την ομιλία του Βουλευτή Φθιώτιδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση