Αγνοείται ηλικιωμένος στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 07:55 Αγνοείται ηλικιωμένος στην Εύβοια

Στις έρευνες και η 7η ΕΜΑΚ…

Ώρες αγωνίας για ηλικιωμένο στο χωριό Παρθένι του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου Ευβοίας που αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας (6/2).

Πρόκειται για 90χρονο ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη στιγμή που έφυγε από φιλικό σπίτι για να επιστρέψει στο δικό του.

Οι φίλοι και συγχωριανοί του διαπίστωσαν την απουσία του τις δύο επόμενες ημέρες από το καφενείο και ανησύχησαν.

Το σπίτι όπου ήταν τελευταία φορά όπως και το καφενείο του χωριού είναι μερικά μέτρα από το σπίτι του 90χρονου και δεν μπορούν να εξηγήσουν πως εξαφανίστηκε.

Μόλις επιβεβαιώθηκε η εξαφάνιση, αστυνομικοί, εθελοντές και πυροσβέστες ξεκίνησαν τις αναζητήσεις τις οποίες ενίσχυσαν την Πέμπτη η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Το χωριό όπως όλος ο Δήμος έχει πληγεί από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» με το χιόνι να ξεπερνά τους 40 πόντους σε αρκετά σημεία.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση