Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Λαμίας κοντά στους σεισμόπληκτους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 07:55 Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Λαμίας κοντά στους σεισμόπληκτους

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Λαμίας, αρωγός πάντα στο έργο των τοπικών κοινωνικών φορέων, ολοκλήρωσε σήμερα με μεγάλη επιτυχία, την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, για τους πολύπαθους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Παραδόθηκαν λοιπόν στον Δήμο Λαμίας, 18 μεγάλα δέματα με είδη ένδυσης χωρισμένα κατά ηλικία και φύλο, 8 δέματα με κλινοσκεπάσματα, 1 δέμα με πλούσιο υγειονομικό υλικό και 6 δέματα με τρόφιμα.

Επίσης αγοράστηκαν τρόφιμα  αξίας 400€ με είδη που προέβλεπε η σχετική εγκύκλιος και παραδόθηκαν σήμερα στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Θα ήταν παράληψη μας αν δεν ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, τα Στελέχη, όλες τις οικογένειες των παιδιών μας, καθώς και όλες τις φίλες του Οδηγισμού, οι οποίοι έσπευσαν με προθυμία και πρωτοφανή συμμετοχή στο κάλεσμα μας να συνεισφέρουν υλική και οικονομική βοήθεια. 

"Δώσε χέρι" λοιπόν όπως λέει κάποιο σημαντικό σύνθημα μας!!!!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση