Τσίκνισαν παραδοσιακά με πολύ κέφι στο Μοσχοχώρι (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 12:43 Τσίκνισαν παραδοσιακά με πολύ κέφι στο Μοσχοχώρι (ΦΩΤΟ)

Μια πολύ όμορφη γιορτή για τα παιδιά, και όχι μόνο, διοργάνωσε το Κατηχητικό Σχολείο της Ενορίας Μοσχοχωρίου σε συνεργασία με τον πρόεδρο της κοινότητας κο Νάσιο Γιώργο ο οποίος, καθόλου τυχαία, διανύει την τρίτη συνεχόμενη θητεία του.

Παραδοσιακό τσίκνισμα, κέφι και χορός για όλες τις ηλικίες, όπως άλλωστε επιβάλλεται για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Βέβαια όπως μάθαμε ο πρόεδρος της κοινότητας στο Μοσχοχώρι δεν περιμένει κάθε χρόνο την Τσικνοπέμπτη για να βρεθούν όλοι μαζί και να διασκεδάσουν.

Το κάνει κι άλλες φορές μέσα στο χρόνο διατηρώντας έτσι τις σχέσεις μεταξύ των κάτοικων πιο ανθρώπινες και πιο ζεστές.

«Τα χαρούμενα και γεμάτα ευτυχία πρόσωπα των παιδιών, ήταν η μεγαλυτερη απόδειξη της επιτυχίας της εκδήλωσης που με τόση λαχτάρα την περίμεναν....», σημειώνει ο δραστήριος εφημέριος του χωριου πάτερ Ανδρέας, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλουν στο Κατηχητικό, αλλά και τους γονείς που τα παροτρύνουν να συμμετέχουν.


Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο γνωστός επιχειρηματίας κος Κώστας Τζουφλας, λόγω της φιλίας που διατηρεί με τον πρόεδρο της κοινότητας, αλλά και γιατί είναι πάντα αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες, παρέα με τον μικρότερο εκ των τεσσάρων υιών του Αντιδήμαρχου Λαμιέων κο Δημήτρη Τζούφλα.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο πρόεδρος της κοινότητας χάρισε χειροποίητα ξύλινα σκαλισμένα σταυρουδάκια από ξύλο ελιάς, διαβασμένα στην Αγία Τράπεζα.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση