Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί τίμησαν τη μνήμη των ανθρώπων τους

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 13:12 Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί τίμησαν τη μνήμη των ανθρώπων τους

Ψυχοσάββατο στον Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας και στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας...

Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ των κεκοιμημένων Αξιωματικών και Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας τελέσθηκε το Ψυχοσάββατο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας με πρωτοβουλία ης Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, κατόπιν πρόσκλησης της Διοίκησης του ΚΕΥΠ, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των εν πολέμω και ειρήνη πεσόντων υπέρ πίστεως και πατρίδος Αξιωματικών και Οπλιτών, στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο στην Ξηριώτισσα.

Παραβρέθηκαν πολλοί επίσημοι, άνθρωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας εν ενεργεία και μη, καθώς και πολλοί συγγενείς των κεκοιμημένων αδερφών μας.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση