Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την «Μπάρμπαρα» και ο Δήμος Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 16:39 Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την «Μπάρμπαρα» και ο Δήμος Καμένων Βούρλων

Παράταση για το Δήμο Στυλίδας…

Μετά το Δήμο Λοκρών και το μεγαλύτερο κομμάτι του Δήμου Καμένων Βούρλων, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, ώστε να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες και η διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές χιονοπτώσεις, παγετός) που εκδηλώθηκαν από τις 05 έως και 10-02-2023 (από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»).

Πρόκειται για τις περιοχές:

• των Δημοτικών Κοινοτήτων Ανάβρας, Μενδενίτσας και Αγίου Χαραλάμπους της Δημοτικής Ενότητας Μώλου

• των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγίου Κωνσταντίνου, Άγναντης και Λογγού της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Κωνσταντίνου και

• την Δημοτική Ενότητα Καμένων Βούρλων, του Δήμου Καμένων Βούρλων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για δύο (2) μήνες ήτοι έως και 05 Απριλίου 2023.

Σημειώνουμε ότι με άλλη απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας δόθηκε παράταση στην κήρυξη της κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας της Κοινότητας Στυλίδας της Δημοτικής Ενότητας Στυλίδας του Δήμου Στυλίδας, για το έργο της διαχείρισης των συνεπειών που προέκυψαν από παράκτια διάβρωση που εκδηλώθηκε στην περιοχή τον περασμένο Αύγουστο.

Η εν λόγω παράταση κήρυξης θα ισχύει για έξι (6) μήνες, ήτοι έως και 21 Αυγούστου 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση