Θανατηφόρο τροχαίο για 52χρονο στο Βελεστίνο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 22:28 Θανατηφόρο τροχαίο για 52χρονο στο Βελεστίνο

Τι έγραφε 14 ώρες νωρίτερα για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος…

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 15:00 στον δρόμο Βόλου-Βελεστίνου, στο ύψος των αποθηκών της ΚΥΔΕΠ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και “καρφώθηκε” στο τοιχίο της γέφυρας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Πρόκειται για τον Αλέξη Τζανή, ηλικίας 52 ετών, εργαζόμενο στην ΕΒΟΛ, ενώ ήταν και εθελοντής ιερέας. Καταγόταν από το Αερινό και ήταν πατέρας 3 παιδιών. Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβησαν πυροσβεστικές δυνάμεις, όπως και η Τροχαία που διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια.

Όπως αναφέρουν τα gegonota.news μόλις 14 ώρες νωρίτερα, ο εθελοντής εφημέριος και υπάλληλος της ΕΒΟΛ Αλέξης Τζανής μιλούσε για το διαβατήριο θανάτου των ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο.

«Θα μπορούσα να ήμουν εγώ, θα μπορούσες να ήσουν εσύ» έγραφε ο άνθρωπος που ξεψύχησε 14 ώρες αργότερα σε τροχαίο κοντά στο Βελεστίνο, βρισκόμενος και ο ίδιος στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση