Λαμία: Πτώσεις δέντρων και κολόνας προκάλεσαν διακοπές στην κυκλοφορία και black out!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 08:00 Λαμία: Πτώσεις δέντρων και κολόνας προκάλεσαν διακοπές στην κυκλοφορία και black out!

Σοβαρά προβλήματα από το δυνατό αέρα το απόγευμα της Δευτέρας…

Σημαντικές ζημιές με πτώσεις δέντρων, κολονών και πινακίδων, καθώς και διακοπές ρεύματος, προκάλεσε ο δυνατός αέρας το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) στη Λαμία.

Εκτός από το ατύχημα με το δέντρο και τα καλώδια που έπεσαν επάνω σε συμβατικό όχημα της αστυνομίας - ευτυχώς χωρίς τραυματισμό - και τη διακοπή ρεύματος σε μεγάλο τμήμα της πόλης της Λαμίας, είχαμε διακοπή ρεύματος και στην Υπάτη, όπου είχαμε πτώση κολόνας της ΔΕΗ. Ενημερώθηκε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ από το Δήμο Λαμιέων για την αποκατάσταση της βλάβης.

Επίσης στο δρόμο για Δίβρη, έπεσε πλάτανος που διέκοψε για λίγο την κυκλοφορία προς το χωριό και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων για την απομάκρυνσή του.

Πτώση πλατάνου είχαμε και στο δρόμο για τον ιστορικό Γοργοπόταμο στο βενζινάδικο πριν τη γέφυρα εισόδου του χωριού, όπου και εκεί σημειώθηκε προσωρινή διακοπή στην κυκλοφορία, με την Πυροσβεστική και το Δήμο να επεμβαίνουν.

Επίσης, ξεκόλλησε μεγάλη ταμπέλα στη Βιομηχανία Γάλακτος στη Λεωφόρο Καλυβίων, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για δειρχόμενους, ενώ προειδοποιητικές πινακίδες έργων στην εθνική οδό στο ύψος της Λαμίας, έφυγαν από τη θέση τους και ενήργησαν πληρώματα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων για την τακτοποίηση τους δύο και τρεις φορές.

Τέλος, πολλοί κάδοι απορριμμάτων, "περπάτησαν" λόγω του δυνατού αέρα και σε κάποιες περιπτώσεις πάρκαραν μέσα στο δρόμο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση