Πυρκαγιά σε καμινάδα στον πεζόδρομο στο κέντρο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 08:14 Πυρκαγιά σε καμινάδα στον πεζόδρομο στο κέντρο της Λαμίας

Άμεση κινητοποίηση πυροσβεστικής και αστυνομίας…

Αναστάτωση το μεσημέρι της Δευτέρας (3/4) λίγο πριν τις 14:30’ στο κέντρο της Λαμίας, από πυρκαγιά σε καμινάδα σε πολυκατοικία στην οδό Συγγρού.

Το συμβάν σημειώθηκε στο γνωστό πεζόδρομο, σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου και άμεσα έφτασαν στο σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα και πλήρωμα της Άμεσης Δράσης.

Η 85χρονη ιδιοκτήτρια είχε ήδη κλείσει τον αεραγωγό από το τζάκι και η φωτιά είχε σβήσει, ωστόσο ο καπνός ήταν έντονος και η μυρουδιά ήταν αισθητή μέχρι τις κεντρικές πλατείες Πάρκου και Ελευθερίας.

Οι πυροσβέστες προχώρησαν σε απομάκρυνση κάποιων υπολειμμάτων από τα καμένα και ήλεγξαν για την πλήρη κατάσβεση, φροντίζοντας παράλληλα για τον σωστό αερισμό του χώρου.

Για κάμποσα λεπτά πάντως εξακολουθούσαν να βγαίνουν καπνοί από το χώρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση