Τι έφταιξε για την τραγωδία στα Τέμπη: Αύριο οι τεχνικοί σύμβουλοι παρουσιάζουν τα πρώτα συμπεράσματα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 16:41 Τι έφταιξε για την τραγωδία στα Τέμπη: Αύριο οι τεχνικοί σύμβουλοι παρουσιάζουν τα πρώτα συμπεράσματα (φωτο intime)

Τις πρώτες τους εκτιμήσεις για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών θα παρουσιάσουν το πρωί της Παρασκευής σε συνέντευξη Τύπου οι πραγματογνώμονες των οικογενειών των θυμάτων.

«Η πενταμελής ανεξάρτητη επιτροπή διερεύνησης (αποτελούμενη από Τεχνικούς Συμβούλους που διορίστηκαν από οικογένειες θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών), θα παρουσιάσει μια Αρχική Αναφορά (Preliminary Report) η οποία, κατά τα αεροπορικά πρότυπα διερευνήσεων, θα περιλαμβάνει κάποιες πρώτες και άμεσες Συστάσεις Ασφαλείας προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς», αναφέρεται στην πρόσκληση.

Τη διοργάνωση της παρουσίασης έχει αναλάβει ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Αντώνης Ψαρόπουλος, ο οποίος έχασε στο δυστύχημα την 20χρονη κόρη του.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση