Στερεά: Συνεχίζεται ο «πόλεμος» κατά της διάδοσης των ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 14:15 Στερεά: Συνεχίζεται ο «πόλεμος» κατά της διάδοσης των ναρκωτικών

Απανωτές συλλήψεις σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Βοιωτία και Εύβοια…

Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας έπεσαν το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα (18/4) δύο άνδρες 25 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν με δύο ισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης σε περιοχή της νότιας Λαμίας.

Το τελευταίο 48ωρο οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στις περιοχές ευθύνης της, πραγματοποιήσαν ακόμη πέντε (5) συλλήψεις στην προσπάθεια που γίνεται για την πρόληψη και καταστολή της διάδοσης των ναρκωτικών.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης των Β’ Ο.Π.Κ.Ε. (2 άτομα) και Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, η οποία κατάσχεσε και τη μεγαλύτερη ποσότητα κάνναβης.

Γενικότερα οι συλλήψεις αφορούσαν ακατέργαστη κάνναβη και αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, ενώ στην περίπτωση της Θήβας, ο συλληφθείς βρέθηκε με μικροποσότητα ηρωίνης.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση, καθώς η ΓΕΠΑΔ Στερεάς δίνει μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση