Χριστίνα Μπόμπα σε Σάκη Τανιμανίδη: "Η Γαλλική Ριβιέρα δε σου μοιάζει λίγο με τα Καμένα Βούρλα;"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 15:58 Χριστίνα Μπόμπα σε Σάκη Τανιμανίδη: "Η Γαλλική Ριβιέρα δε σου μοιάζει λίγο με τα Καμένα Βούρλα;"

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, ξέφυγαν λίγο από την καθημερινότητα και ταξίδευσαν στη νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στις Κάννες.

Ο παρουσιαστής του Dragon's Den, μαζί με τη σύζυγό του, βρέθηκαν στο διάσημο παραθαλάσσιο θέρετρο, χωρίς τις δίδυμες κόρες τους, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί, αλλά και με φίλους.

Η Χριστίνα Μπόμπα σε story που ανέβασε στο instagram, λέει στο σύζυγό της, ότι η Γαλλική Ριβιέρα της θυμίζει τα... Καμένα Βούρλα, την ώρα που περπατούσε στην παλιά πόλη.

Χριστίνα Μπόμπα: Η Γαλλική Ριβιέρα δεν σου μοιάζει λίγο με τα Καμένα Βούρλα;

Σάκης Τανιμανίδης: Ίδιο, αυτό είπα.

Χ.Μ.: Εντάξει πιο μεγάλο αλλά αισθάνεσαι λίγο ότι είσαι σπίτι σου.

Σ.Τ.: Βασικά, τα Καμένα Βούρλα είναι πολύ μπροστά.

Το ζευγάρι έφαγε παγωτό, περιπλανήθηκε στα στενά της πόλης, απόλαυσε εκλεκτά φαγητά σε εστιατόρια, και μόνοι τους αλλά και με φίλους, στις ηλιόλουστες Κάννες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση