Πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο “Σεξουαλική Εκπαίδευση για γονείς” στο Δήμο Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 10:50 Πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο “Σεξουαλική Εκπαίδευση για γονείς” στο Δήμο Μακρακώμης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο μας το Σάββατο 22 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο "Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα" στη Σπερχειάδα σεμινάριο με θέμα "Σεξουαλική Εκπαίδευση για Γονείς" από την Σεξολόγο και sex coach κα Ειρήνη Χειρδάρη.



Το σεμινάριο διήρκησε τρείς ώρες, με κύριες θεματικές, το πώς αλλά και το πότε οι γονείς θα πρέπει να μιλούν στα παιδιά τους για το σεξ, τον τρόπο που θα πρέπει να τα προσεγγίζουν ώστε να καλλιεργήσουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση τους αλλά και το πώς να μαθαίνουν στα παιδιά να λένε όχι όταν δεν συναινούν.

Τέλος οι συμμετέχοντες είχανε την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση