Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: «Ευκαιρία για ενημέρωση από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας…»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 16:51 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: «Ευκαιρία για ενημέρωση από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας…»

Η συνεδρίαση της Τετάρτης στην Κάτω Τιθορέα…

Με μεγάλη χαρά ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας, υποδέχεται την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 στις 18:00’ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κάτω Τιθορέα, τη συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητήριου Φθιώτιδας.

Όπως επισημαίνει για τη συνεδρίαση που είναι ανοικτή στο κοινό, η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή, «αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματίες, επαγγελματικούς συλλόγους και δημότες, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, τις δράσεις που υλοποιεί το Επιμελητήριο, για δικαιούχους επιχορηγήσεων όσων μελών συμμετείχαν σε εκθέσεις και τουριστικές διοργανώσεις κ.α

«Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας είναι ένας φορέας με έντονη δραστηριότητα, ο οποίος αφουγκράζεται τον παλμό της αγοράς, καταγράφει τις ανάγκες των επιχειρήσεων και προσφέρει λύσεις. Αδράξτε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όσα σας αφορούν!», καταλήγει στην ανάρτησή της η κα Στιβακτή.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε τα θέματα της 3ης τακτικής συνεδρίασης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση