«Λαμία στο Κέντρο»: Να γίνει η ΠΕΛ πρωταγωνίστρια της Τοπικής Οικονομίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 15:34 «Λαμία στο Κέντρο»: Να γίνει η ΠΕΛ πρωταγωνίστρια της Τοπικής Οικονομίας

Η θέση του Δημοτικού Συνδυασμού για το Φορέα που διαχειρίζεται την ΠΕΛ και τις σκέψεις του να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης όλης της περιοχής…

«Με τη σύσταση του Φορέα της ΠΕΛ Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ, που διέπεται από τις διατάξεις του Νόμου του ν.4605/2019, άνοιξε ο δρόμος για την αξιοποίηση της ΠΕΛ ως μοχλό ανάπτυξης της Στερεάς Ελλάδας.

Ο συνδυασμός μας  "Λαμία στο Κέντρο"  στήριξε τη σύσταση του Φορέα και έτσι δόθηκε η δυνατότητα να εγκριθεί το αίτημα χρηματοδότησης του έργου: "Αξιοποίηση Περιοχής Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας", προϋπολογισμού  48.000.000 ευρώ, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Με την ολοκλήρωση του, δημιουργείται στην είσοδο της Λαμίας ένας δυναμικός πολυχώρος, όπου θα υπάρχουν οι σύγχρονες υποδομές της ΠΕΛ μαζί με τις αθλητικές εγκαταστάσεις (Χαλκιοπούλειο, κλειστό Κολυμβητήριο, ανοιχτοί χώροι άθλησης κλπ).

Η φετινή διοργάνωση της Πολυκλαδικής Έκθεσης του Ιουνίου, ''Lamia Expo Central Greece Trade Event'' από το Φορέα της ΠΕΛ, αλλά και με τη πολύτιμη  υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO, αποδεικνύει το σημαντικό στρατηγικό ρόλο που διαδραματίζει στην ανάπτυξη ενώ παράλληλα, δικαιώνει όλους εμάς που πιστέψαμε, στηρίξαμε και εργαζόμαστε γι' αυτόν το σκοπό.

Οι πολλές εκδηλώσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, αυτές που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, η άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και οι δυνατές συμμαχίες με οργανισμούς που έχουν ηγετική θέση στο Διεθνή Εκθεσιακό χώρο, δείχνουν πως σύντομα η ΠΕΛ θα κατακτήσει εξέχουσα θέση στο Κέντρο της Ελλάδας και θα αφήσει στο παρελθόν την απαξίωση και τις πρακτικές που την έφεραν σε θέση κατάρρευσης.

Ο συνδυασμός μας συμμετέχει ενεργά, τόσο στη διοικητική αναμόρφωση του Φορέα όσο και στα επόμενα βήματα της υλοποίησης του εμβληματικού έργου της ανάπλασης, το οποίο  θα δώσει στη Λαμία την πνοή που έχει ανάγκη ώστε να αντιμετωπίσει με επιτυχία όλες τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Αναμένουμε τέλος από τη διοίκηση του Φορέα, αφού αναλύσει τα δεδομένα της αγοράς, να εντοπίσει όλες τις ευκαιρίες και να αναλάβει εκείνες  τις πρωτοβουλίες που θα καταστήσουν την ΠΕΛ πραγματική πρωταγωνίστρια της Τοπικής Οικονομίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση