Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας συμμετέχει στο 7ο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων στην Καβάλα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 12:57 Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας συμμετέχει στο 7ο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων στην Καβάλα

«Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία…».

Τα Μουσικά Σύνολα  του Μουσικού Σχολείου Λαμίας συμμετέχουν  από τις 5 έως τις 8 Μαΐου 2023, στο 7ο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων Καβάλας «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία…».

Για τέσσερις μέρες  εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες από Ελλάδα και εξωτερικό θα γίνουν κήρυκες του μηνύματος της Αγάπης προς τιμήν του Αποστόλου των Εθνών και πολιούχου της Καβάλας, Παύλου.

Κεντρική θέση στο φετινό εγχείρημα θα έχει το μουσικό έργο «Ύμνος της Αγάπης» του Πολωνού συνθέτη Zbigniew Preisner, ο οποίος με την φυσική του παρουσία θα ενώσει επί σκηνής πολυάριθμους μαθητές και μαθήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετέχουν καταξιωμένοι μουσικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, 24 Μουσικά Σχολεία, 4 Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του Εξωτερικού, η Νέα Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Χορωδίες, Καλλιτέχνες, Ηθοποιοί.

Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειαρχη κ. Σανίδα Ηλία και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και για την πολύτιμη στήριξη τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση