Πυροβόλησαν την καθηγήτρια τους με αεροβόλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 08:04 Πυροβόλησαν την καθηγήτρια τους με αεροβόλο (ΦΩΤΟ αρχείου)

Απίστευτη καταγγελία εκπαιδευτικού για περιστατικό έξω από το γυμνάσιο που εργάζεται…

Περιστατικό πυροβολισμού 43χρονης εκπαιδευτικού που υπηρετεί σε γυμνάσιο της Χαλκίδας τη Δευτέρα 8 Μαΐου το μεσημέρι, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας της ΔΑ Εύβοιας.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, τρεις νεαροί, πιθανότατα μαθητές, για τους οποίους ωστόσο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αν είναι μαθητές του Γυμνασίου στο οποίο εργάζεται η συγκεκριμένη, την περίμεναν έξω από αυτό και την πυροβόλησαν με αεροβόλο όπλο, τύπου περίστροφου, στην κοιλιά χωρίς όμως να την τραυματίσει το πλαστικό βλήμα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία την Τετάρτη το βράδυ (δύο μέρες αργότερα), καθώς η εκπαιδευτικός είχε ενδοιασμούς αν θα πρέπει να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Από το ΤΑ Χαλκίδας διεξάγεται έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση