Κόμνηνα: Εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Επιφανίου Επισκόπου Κωνσταντίας της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 18:11 Κόμνηνα: Εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Επιφανίου Επισκόπου Κωνσταντίας της Κύπρου

Η μνήμη του Αγίου Επιφανίου Επισκόπου Κωνσταντίας της Κύπρου εορτάσθηκε με λαμπρότητα την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, στο φερώνυμο ιερό ησυχαστήριο που βρίσκεται στην Κόμνηνα του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Του Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε -με τη συμμετοχή πολλών ιερέων από τη Μητρόπολη Φθιώτιδας και από άλλες Μητροπόλεις- ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολβίας, κ.κ. Επιφάνιος, επί τη ονομαστική του εορτή, εφόσον είναι και ο κτήτωρ του κελιού.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η έλευση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ.κ. Συμεών, ο οποίος ευχήθηκε αδελφικώς στον εορτάζοντα Άγιο Ολβίας.

Το «παρών» στον Εσπερινό έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, η υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Ελένη Μακρή – Θεοδώρου, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας, Νικόλαος Μπατσογιάννης και Λεωνίδας Πενταλιός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος της Κοινότητας Κόμνηνας, κ. Σταματία Μήτσου, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, καθώς και πλήθος πιστών.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση