Προσωρινή δικαοπή κυλοφορίας λόγω έργων της ΔΕΥΑΛ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 15:30 Προσωρινή δικαοπή κυλοφορίας λόγω έργων της ΔΕΥΑΛ

Από Τρίτη έως Παρασκευή…

Την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 τις εργάσιμες ώρες, θα γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Στουρνάρα στο ύψος πριν την διασταύρωσή της με την οδό Παπαποστόλου -  Όθωνος, λόγω εργασιών επέκτασης του αγωγού ύδρευσης.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας, με κατάλληλη σήμανση θα γίνεται για την άνοδο μέσω της οδού Αγίας Βαρβάρας και για την κάθοδο μέσω της οδού Μυρμιδόνων.

Επίσης προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα έχουμε στην οδό Τυμφρηστού Λαμίας προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης  οδοστρώματος, για την ολοκλήρωση των εργασιών του έργου «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ  ΜΥΛΑΥΛΑΚΑ- ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  (ΔΡΑΣΗ ΟΣΒΑΑ Δ. ΛΑΜΙΕΩΝ)».

Αφορά στο τμήμα από την εκκλησία του Αγίου Λουκά έως και την οδό Ψαρών, από  την Πέμπτη 18-05-2023 έως και την Παρασκευή 19-05-2023. Οι Εργασίες θα εκτελούνται  από τις 8:00πμ έως την 17:00μμ και με το πέρας των εργασιών της ημέρας, η οδός θα  δίνεται στην κυκλοφορία.

Η εκτροπή κυκλοφορίας θα γίνεται από τον Περιφερειακό στο Ισιαδάκι και από την  οδό Μακροπούλου.

Παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν τη δέουσα κατανόηση, προκειμένου  να γίνει η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση