Κατασκευή νέου αγωγού ύδρευσης στην Παναγίτσα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 15:45 Κατασκευή νέου αγωγού ύδρευσης στην Παναγίτσα (ΦΩΤΟ)

Προϋπολογισμού 24.800€

Το δελτίο τύπου:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής νέου αγωγού ύδρευσης στην Κοινότητα Παναγίτσας, προϋπολογισμού 24.800€, που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Ο νέος αγωγός, μήκους 700μ., εκτείνεται από το αντλιοστάσιο του χωριού έως τη δεξαμενή και κατασκευάστηκε από σωλήνα Φ110 12,5 atm.

Ένα πάγιο αίτημα και ένα έργο απαραίτητο για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητα ζωής των δημοτών, αφού αφορούσε ένα προβληματικό δίκτυο, το οποίο παρουσίαζε συχνές βλάβες, σχεδόν μέρα παρά μέρα.

Η κατασκευή του νέου αγωγού επιλύει οριστικά ένα πρόβλημα χρόνων, που όχι μόνο ταλαιπωρούσε τους κατοίκους αλλά επιβάρυνε και τον προϋπολογισμό του Δήμου μας με το αρκετά υψηλό, κάθε φορά, κόστος αποκατάστασης της εκάστοτε βλάβης.

Στόχος, επιθυμία και δέσμευσή μας είναι η απρόσκοπτη υδροδότηση των χωριών μας, χωρίς οι δημότες μας να αναγκάζονται να "λένε το νερό, νεράκι".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση