Γ. Οικονόμου: «Καλούμε τους συμπολίτες μας να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη για αυτοδύναμη Κυβέρνηση»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 10:34 Γ. Οικονόμου: «Καλούμε τους συμπολίτες μας να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη για αυτοδύναμη Κυβέρνηση»

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα επισκέψεων του Γιάννη Οικονόμου.

Το πρόγραμμα του Υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου, για σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου:

  • 08:30 Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε
  • 10:00 Επίσκεψη στο Αεροδρόμιο Λαμίας
  • 11:00 Επίσκεψη στις Αμφικτυονίες
  • 12:00 Επίσκεψη στην ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας
  • 17:30 Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» και τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο.

Τη Δευτέρα (12/6) ο Γιάννης Οικονόμου επισκέφθηκε κοινότητες του Δήμου Λαμιέων. Δείτε τι δήλωσε αμέσως μετά και δείτε επίσης φωτογραφίες από τις επισκέψεις.

«Στα Λουτρά Υπάτης, τις Μεξιάτες και τις Κομποτάδες, το απόγευμα της Δευτέρας, συνάντησα κατοίκους των χωριών μας και μιλήσαμε για όσα τους απασχολούν ενόψει και των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Καλούμε τους συμπολίτες μας στη Φθιώτιδα και σε όλη τη χώρα να προσέλθουν μαζικά και στη νέα κάλπη, για να στείλουν δυνατό, ακόμη πιο εμφατικά, το μήνυμα για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην αυτοδύναμη Ελλάδα της επόμενης μέρας.

Παρακολούθησα δια ζώσης την εκδήλωση αποτίμησης του εκπαιδευτικού έργου του 16ου Πειραματικού Σχολείου Λαμίας στη σχολική χρονιά που αφήνουμε πίσω μας. Με εκπαιδευτικές ημερίδες, επιμορφώσεις για τη χρήση νέων τεχνολογιών, εργαστηριακά μαθήματα και δραστηριότητες που εφάπτονται της τέχνης, τα πειραματικά σχολεία προτάσσουν τον καινοτόμο χαρακτήρα τους και δείχνουν το δρόμο για την εξελικτική διαδικασία της εκπαίδευσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση