Τρελή πορεία λεωφορείου με 20 επιβάτες στην Αγία Πετρούπολη – Έπεσε στον ποταμό Μόικα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 18:52 Τρελή πορεία λεωφορείου με 20 επιβάτες στην Αγία Πετρούπολη – Έπεσε στον ποταμό Μόικα

Ένα λεωφορείο με 20 επιβάτες έπεσε στον ποταμό Μόικα, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όπου κατέληξε έπειτα από μια τρελή πορεία που καταγράφηκε σε βίντεο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, «σήμερα, περίπου στις 13:00 τοπική ώρα, η αστυνομία έλαβε ειδοποίηση πως ένα λεωφορείο με επιβάτες έπεσε από τη γέφυρα μέσα στον ποταμό Μόικα στην Αγία Πετρούπολη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μέσα στο λεωφορείο κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος βρίσκονταν 20 άτομα εκ των οποίων πνίγηκαν τέσσερις».

Όπως καταγράφεται στο βίντεο, που μεταδίδει το «RIA Novosti», ο οδηγός του λεωφορείου έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο του οχήματος, εμβολίζει μια σειρά από αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια πέφτει από τη γέφυρα.

πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση