Έρανος για την νεκροψία και την ταφή 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 11:00 Έρανος για την νεκροψία και την ταφή 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ βρισκόταν σε δεινή οικονομική θέση…

Η ζωή ήταν σκληρή μαζί της, ωστόσο και μετά θάνατον τα προβλήματα συνεχίζονται για 48χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το βράδυ της Τετάρτης (14/6) στην Τριάδα Ευβοίας.

Η άτυχη γυναίκα που ήταν κατάκοιτη το τελευταίο διάστημα άφησε την τελευταία της πνοή στο φτωχικό σπίτι όπου διέμενε μ το σύζυγό της, ο οποίος και τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Από την Αστυνομία αν και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο τέλεσης εγκληματικής ενέργειας, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις αιφνίδιων θανάτων, διαδικασία που δεν μπορεί να καλυφθεί από την οικογένεια.

Για αυτό και ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Τριάδας Ν.Ευβοίας "Νικ. Κριεζώτης", έβγαλε ανακοίνωση σε όποιον μπορεί να συνεισφέρει:

«Αγαπητοί συντοπίτες.

Είμαστε  στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η συγχωριανή μας Γ****** Ν**** βρέθηκε σήμερα νεκρή στο σπίτι της .

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση οπότε δεν υπάρχουν τα χρήματα για να καλυφθούν τα έξοδα νεκροψίας-νεκροτομής καθώς και η ταφή της .

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να απευθυνθεί στην πρόεδρο της ΤΚ Τριάδας Βάσω Σαρρή  , όπως επίσης θα υπάρχει και κουμπαράς στο super Market Μακρή Παρασκευή».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση