Για ακόμη 15 ημέρες κλειστό το κέντρο της Λαμίας για έργα φυσικού αερίου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 08:31 Για ακόμη 15 ημέρες κλειστό το κέντρο της Λαμίας για έργα φυσικού αερίου

Μέχρι 10 Ιουλίου…

Συνεχίζονται οι εργασίες για το φυσικό αέριο τη Λαμία και θα υπάρξει παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για αποκλεισμό κεντρικών οδών τις ώρες που εκτελούνται.

Ειδικότερα μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αθανασίου Διάκου από τη διασταύρωση της με την Πλατεία Ελευθερίας έως τη διασταύρωση της με την οδό Χατζοπούλου, στην οδό Καραγιαννοπούλου από την Πλατεία Διάκου έως την Πλατεία Πάρκου και στο δυτικό τμήμα της Πλατείας Πάρκου από την οδό Καραγιαννοπούλου έως την οδό Χατζοπούλου.

Επίσης στις οδούς Κρίτσα και Αινιάνων θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας για το τμήμα Μακροπούλου έως Αθανασίου Διάκου.

Από το Δήμο Λαμιέων διατυπώνεται παράκληση προς την Κοινοπραξία που εκτελεί τις εργασίες για την επίσπευση των εργασιών στα παραπάνω τμήματα για την αποφυγή ταλαιπωρίας των δημοτών και για την τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οδών ώστε μετά το πέρας των εργασιών η κυκλοφορία να δίνεται καθημερινά προς διευκόλυνση των πολιτών.

Επίσης ζητείται συνεννόηση με τα εμπορικά καταστήματα για ελεύθερη πρόσβαση για την φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων, προειδοποίηση των οδηγών και ρύθμιση της κυκλοφορίας με κατάλληλη σήμανση, με φυσική παρουσία (σημαιοφόρους) και με εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω των οδών Σκληβανιώτου (δεξιά), Μακροπούλου (αριστερά) και Πατρόκλου (αριστερά).

Επίσης παρακαλούν για την έντεχνη και βέλτιστη αποκατάσταση των τομών στα συγκεκριμένα σημεία, καθώς επίσης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των πεζών και οχημάτων για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση