Θάνατοι λουόμενων σε παραλίες της Κεντρικής Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 12:10 Θάνατοι λουόμενων σε παραλίες της Κεντρικής Ελλάδας

Επιλήφθηκαν οι υπηρεσίες της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ βρισκόντουσαν στη θάλασσα σε παραλίες ευθύνης των Υπηρεσιών που υπάγονται στην 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Ειδικότερα, χωρίς τια αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/6) από τη θαλάσσια περιοχή Νέων Στύρων, 79χρονος αλλοδαπός. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου ''ΔΙΟΚΛΕΙΟ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την ίδια περίπου ώρα είχαμε το θάνατο 83χρονης αλλοδαπής στην παραλία ''ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΟ'' του Δήμου Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.

Άλλοι λουόμενοι προσπάθησαν να βοηθήσουν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής όπου διακομίστηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τέλος χθες (29/6) το απόγευμα, στην παραλία Χαλκουτσίου Ωρωπού είχαμε το θάνατο 74χρονης Ελληνίδας, η οποία διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου.

Το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και το Α' Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ανέλαβαν αντίστοιχα την προανάκριση για τα παραπάνω ατυχή συμβάντα, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στις υπεύθυνες Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση