Προσοχή! Απατεώνες προσποιούνται υπαλλήλους της ΔΕΥΑ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 08:34 Προσοχή! Απατεώνες προσποιούνται υπαλλήλους της ΔΕΥΑ Λαμίας

«Μην επιτρέπετε την είσοδο στα σπίτια και στους χώρους εργασίας στους εν λόγω επιτήδειους», συμβουλεύει η Δημοτική Επιχείρηση…

Μετά τη ΔΕΗ και τις τηλεφωνικές εταιρίες, πλέον οι απατεώνες προσποιούνται και τους τεχνικούς και υπαλλήλους για το νερό!

Σύμφωνα με ενημερωτικό της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Λαμίας, τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται άγνωστοι επιτήδειοι, οι οποίοι προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας, κινούνται από σπίτι σε σπίτι και ζητούν από ανυποψίαστους δημότες χρήματα για την δήθεν εξόφληση ή διευθέτηση οφειλών τους προς τη Δημοτική Επιχείρηση προσπαθώντας να τους εξαπατήσουν.

Η Δημοτική Επιχείρηση ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μας επισκεφτεί κανένας εισπράκτορας για λογαριασμός της και μας ενημερώνει τους τρόπους τακτοποίησης λογαριασμών αλλά και τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε αν υποπέσει στην αντίληψή μας κάποια απόπειρα απάτης

Μας επισημαίνει τα ακόλουθα:

«1. Καμία οικονομική συναλλαγή με μετρητά που αφορά τη Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας δεν γίνεται κατ' οίκον ή σε χώρους εργασίας παρά μόνο στα ταμεία της Επιχείρησης.

2. Για τη δική σας ασφάλεια μην εμπιστεύεστε και μην επιτρέπετε την είσοδο στις οικίες και στους χώρους εργασίας στους εν λόγω επιτήδειους.

3. Σε περίπτωση που σας προσεγγίσουν, παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα  τη Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας και την Ελληνική Αστυνομία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση