Φτωχότερο το Φθιωτικό ποδόσφαιρο - «Έφυγε» ο Κώστας Πέπερας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 08:00 Φτωχότερο το Φθιωτικό ποδόσφαιρο - «Έφυγε» ο Κώστας Πέπερας

Το αντίο της οικογένειας, φίλων και συμπαικτών του…

Ένας ακόμη μεγάλος του Φθιωτικού ποδοσφαίρου, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που συνέδεσε το όνομά του με την παλιά μεγάλη ποδοσφαιρική Λαμία, ο Κώστας Πέπερας «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 77 ετών.

Άνθρωπος ευγενής, ήσυχος και μετρημένος στις κουβέντες του, υπηρέτησε για δεκαετίες το ποδόσφαιρο άλλοτε ως ποδοσφαιριστής της μεγάλης Λαμίας και άλλοτε ως προπονητής ειδικά δίπλα στην ομάδα της συνοικίας του το Παγκράτι και τον Παγκρατιακό.

(Ο Κώστας Πέπερας με τους Αργυρίου, Καρανικόλα, Γιαννέλο, Παπαγεωργίου, Πανόπουλο και Τραχανά)

Τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή, οι αγαπημένοι του φίλοι και συμπαίκτες στο Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΑΣ Λαμία, οι οποίοι με συγκίνηση τον αποχαιρετούν:

«Από σήμερα ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι φτωχότερος!!

Έφυγε από κοντά μας ένας ποδοσφαιράνθρωπος ένα κόσμημα του Φθιωτικού και πανελληνίου  ποδοσφαίρου. 

Ο Κώστας Πέπερας δεν είναι πια κοντά μας.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια τους συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία του για όσους θέλουν να παρευρεθούν θα γίνει την Πέμπτη (06/07/2023) στις 11:30' το πρωί στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου στο Παγκράτι Λαμίας.

Καλό ταξίδι φίλε Κώστα θα μας μείνεις αξέχαστος

Η πολυαγαπημένη του σύζυγος Βασιλική Καραΐσκου - Πέπερα και τα λατρεμένα παιδιά του Γιώργος και Γαρυφαλλιά τον αποχαιρετούν με τα παρακάτω λόγια:

«Όταν "χάνεται" ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, μπορεί η απουσία του να σε πλακώνει και να σου μαυρίζει την καρδιά, ωστόσο η ανάμνηση του και η αγάπη που μοιράστηκες είναι το "φάρμακο" για να προχωρήσεις και να τον εχεις για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό!

Έτσι λοιπόν και εμείς λέμε "αντίο" στον αγαπημένο μας πατέρα, σύζυγο και παππού με δάκρυα και πόνο ψυχής, ωστόσο γνωρίζουμε ότι η αύρα του θα μας συντροφεύει πάντα, η εικόνα του, ο δυναμισμός του και οι ανθρωπιστικές ιδέες του θα είναι κίνητρο και αρωγός μας, στο παιχνίδι της ζωής.

Ιδέες και τρόπος ζωή που υπηρέτησε πιστά και με τιμιότητα καθ'όλη τη διάρκεια της πορείας του.

Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό ως αθλητής του ΠΑΣ Λαμία και έπειτα η πορεία του ως προπονητής ενέπνευσε μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και έτσι να αποφύγουν έλλες κακοτοπιές

Η ενεργή συμμέτοχη του σε συλλόγους χειμερινών κολυμβητών επιβεβαίωνε το δόγμα του ότι "ο άνθρωπος όλα τα μπορεί αρκεί να το θέλει". Άνθρωπος εγκρατής, με μέτρο και στόχους στη ζωή του, προσπαθούσε να βρει και να μεταλαμπαδεύσει την ουσία της ζωής πέρα από τα εφήμερα υλικά αγαθά.

Η άλλη μεγάλη του αγάπη ήταν το διάβασμα και η συνεχής επιμόρφωση. Όντας γεωπόνος στο επάγγελμα, σπούδασε τη μεγάλη του αγάπη την φυσικοθεραπεία, μέσω κατατακτηρίων στο ΤΕΙ Λαμίας, μετά τα 60 του χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα βοήθησε πάρα πολλούς ανθρώπους να ξανασταθούν στα πόδια τους και να τον μνημονεύουν 

Θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες για τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και παππού, Κώστα Πέπερα, ωστόσο κλείνοντας θα αφήσουμε τις όμορφες αναμνήσεις να μας συντροφεύουν μαζί με τις εκατοντάδες ευχές των συγγενών και φίλων του!

Σε ευχαριστούμε για όλα, μα κυρίως για το ήθος και τις αξίες σου που προσπάθησες να μας εμφυσήσεις.

Η γυναίκα σου, τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Πέπερα. Η είδηση του θανάτου, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας, βύθισε στο πένθος όλη την οικογένεια του φθιωτικού ποδοσφαίρου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Καλό ταξίδι Κώστα Πέπερα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΦ:

«Η ΕΠΣ Φθιώτιδας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη, στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Πέπερα, που έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε μέγας ποδοσφαιράνθρωπος, καθώς υπηρέτησε το Φθιωτικό Ποδόσφαιρο, ως ποδοσφαιριστής στον ΑΣ Λαμία όπου υπήρξε στυλοβάτης της χρυσής φουρνιάς της Βασίλισσας της Ρούμελης και μετέπειτα και ως προπονητής της, ενώ καθοδήγησε από τον πάγκο ομάδες που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, όπως ο Παγκρατιακός, η Δάφνη Λιβανατών και ο Ατρόμητος Σπερχειάδας.

Καλό Ταξίδι κύριε Κώστα...»

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη (06/07/2023) στις 11:30' το πρωί στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου στο Παγκράτι Λαμίας.

(Οι φωτογραφίες είναι από τους Βετεράνους ΑΣ Λαμία και το LamiaOle).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση