Βαρύ πένθος για την 37χρονη Κατερίνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 12:39 Βαρύ πένθος για την 37χρονη Κατερίνα

Κατέρρευσε την ώρα που βρισκόταν στην πισίνα…

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας (10/7) στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης η Εξόδιος Ακολουθία της Κατερίνας Τσιουτσιουβάλα, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή στα 37 της χρόνια.

Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε σοκ στα Τρίκαλα, καθώς ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή καθώς εργάζονταν σε καταστήματα εστίασης της πόλης.

Η Κατερίνα έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής στα Σύβοτα, όπου βρισκόταν για την καλοκαιρινή σεζόν για δουλειά.

Φέρεται να κατέρρευσε την ώρα που έκανε μπάνιο σε πισίνα και μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Την 37χρονη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία συγγενείς και δεκάδες φίλοι της, καθώς όπως σημειώσαμε ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν από τα καταστήματα που είχε εργαστεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση