Λαμία: Τη βρήκαν πεσμένη μέσα στο μπάνιο - Περιπέτεια για υπάλληλο του Δήμου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 09:19 Λαμία: Τη βρήκαν πεσμένη μέσα στο μπάνιο - Περιπέτεια για υπάλληλο του Δήμου

Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας…

Η ανησυχία του προϊσταμένου της που δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο το πρωί της Πέμπτης (13/7), έσωσε 65χρονη δημοτική υπάλληλο η οποία είχε πέσει στο μπάνιο της και δεν μπορούσε να αναζητήσει βοήθεια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η 61χρονη υπάλληλος του Δήμου Λαμιέων βρισκόταν σε άδεια, ωστόσο ο Προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών την αναζήτησε στο τηλέφωνο για κάποιο υπηρεσιακό θέμα.

Όταν διαπίστωσε ότι δεν απαντά στις κλήσεις του, ανησύχησε καθώς γνώριζε ότι μένει μόνη της και έστειλε τη Δημοτική Αστυνομία να ελέγξει αν είναι καλά στην υγεία της.

Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και βρήκαν πόρτα και παράθυρα κλειστά, ενώ από μέσα ακουγόταν το κινητό της να χτυπά χωρίς να απαντά κανείς στις κλήσεις τους.

Στο σημείο έφτασε αμέσως και πλήρωμα της Αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ έγινε προσπάθεια να εισέλθουν στο σπίτι από το μπαλκόνι.

Τελικά τη λύση έδωσε γειτόνισσα που είχε κλειδί από το σπίτι της 61χρονης.

Όταν οι συνάδελφοί της μπήκαν στο εσωτερικό, βρήκαν τη γυναίκα πεσμένη στο μπάνιο της και σε κατάσταση σοκ. Αμέσως οι διασώστες της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και τη διακόμισαν στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο και νοσηλεία.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος όταν έμαθε για το συμβάν, επικοινώνησε αρχικά με το Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της, και στη συνέχεια την επισκέφτηκε προκειμένου να μεταφέρει τις ευχές όλης της οικογένειας του Δήμου Λαμιέων για γρήγορη ανάρρωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση