Σπείρα που εξαπατά ηλικιωμένους πήρε 4.800 ευρώ από 79χρονο [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 11:02 Σπείρα που εξαπατά ηλικιωμένους πήρε 4.800 ευρώ από 79χρονο [βίντεο]

Οι επιτήδειοι εμφανίστηκαν στον 79χρονο ως λογιστές.

Στα 113 ανέρχονται τα θύματα κυκλώματος που δρούσε τα τελευταία χρόνια σε αρκετές πόλεις της χώρας εξαπατώντας ηλικιωμένους και αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά. Ένα από αυτά τα θύματα ήταν ένας 79χρονος στην Χαλκίδα, από τον οποίο οι επιτήδειοι απέσπασαν 4.800 ευρώ λέγοντάς του πως πρέπει να καταβάλει αυτό το ποσό για παράβολα προκειμένου να πάρει η κόρη του δήθεν επιστροφή φόρου 17.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της 11ης Απριλίου, δύο άτομα χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του 79χρονου και του συστήθηκαν ως λογιστές. Ο ηλικιωμένος, που πείστηκε από τα λεγόμενά τους, τους ακολούθησε με το αυτοκίνητό τους μέχρι την τράπεζα και τους έδωσε τα χρήματα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, τα μέλη της σπείρας πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν αφού πρώτα άρπαξαν και το κινητό τηλέφωνο του ηλικιωμένου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση