72χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα – Τον βρήκε η σύζυγός του στο υπόγειο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 11:16 72χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα – Τον βρήκε η σύζυγός του στο υπόγειο

Νωρίτερα πήγε για τα ψώνια της εβδομάδας και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον γιο του.

"Μουδιασμένη" είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου, στο άκουσα της είδησης, της αυτοκτονίας ενός 72χρονου άντρα με καραμπίνα, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με το TheNewspaper, λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα, ο 72χρονος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του, όταν αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα. Εντοπίστηκε από τη σύζυγό του στο υπόγειο της κατοικίας του, μέσα σε λίμνη αίματος.

Νωρίτερα, είχε πάει για τα ψώνια της εβδομάδας, χωρίς τίποτα να δείχνει ότι πρόκειται να προβεί στην κίνηση αυτή. Αφήνει πίσω του και τον γιο του, με τον οποίον είχαν επικοινωνία λίγη ώρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε τον θάνατό του, ενώ προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Βόλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση