Ράχες: Μπήκε πλωτή εξέδρα στο λιμάνι - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 09:12 Ράχες: Μπήκε πλωτή εξέδρα στο λιμάνι - ΦΩΤΟ

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση της πλωτής εξέδρας στις Ράχες.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην παραλία Ραχών, βλέποντας την τοποθέτηση μιας πλωτής εξέδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη αυτή πλωτή εξέδρα τοποθετήθηκε με πρωτοβουλία του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας, είναι συνολικού εμβαδού 20 τ.μ.και είναι εποχικής χρήσης όπου μπορούν να ελλιμενίζονται μικρά σκάφη αναψυχής.

«Κάνουμε ότι μπορούμε για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας προς τους επισκέπτες από την θάλασσα στην περιοχή μας...», δήλωσε στο LamiaReport o πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας Βαγγέλης Μπλούνας, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, για την αδειοδότηση και την άψογη συνεργασία. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση