Απαγορεύεται η πρόσβαση στο άλσος του Προφήτη Ηλία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 12:10 Απαγορεύεται η πρόσβαση στο άλσος του Προφήτη Ηλία

Σε 24ωρη επιφυλακή και συνεχείς περιπολίες όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες σήμερα  λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Η Φθιώτιδα είναι σήμερα Κυριακή (23/7) σε «κόκκινο συναγερμό» αφού υπάρχει ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς, λόγο του παρατεταμένου καύσωνα με τις μέγιστες θερμοκρασίες να φτάνουν τους 44-45 βαθμούς Κελσίου.

Στο άλσος του Προφήτη Ηλία στη Λαμία απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή πολιτών.

Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων και η Δημοτική Αστυνομία είναι σε επιφυλακή και κάνουν συνεχείς περιπολίες.

Το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στο πυροφυλάκιο του Προφήτη Ηλία, που πρόσφατα ο Δήμος Λαμιέων παρέδωσε στην ΠΥ, το οποίο διευκολύνει σημαντικά το έργο των υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένες με την πυρασφάλεια, κυρίως βέβαια τις δυνάμεις της πυροσβεστικής και των εθελοντών που βοηθούν σε παρατήρηση και περιπολίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση