Την πρόλαβαν τη φωτιά στη νότια Λαμία - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 17:00 Την πρόλαβαν τη φωτιά στη νότια Λαμία - ΒΙΝΤΕΟ

Η άμεση κινητοποίηση και επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων έφερε αποτέλεσμα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 3:00'  το μεσημέρι της Δευτέρας, ανατολικά του αεροδρομίου της πόλης και πίσω από το κατάστημα "JYSK" στη νότια πλευρά της Λαμίας.

Οι φλόγες που ξεπήδησαν μέσα από τις καλαμιές, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, πήραν γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Ευτυχώς ο καπνός εντοπίστηκε άμεσα από τους πυροφύλακες που ήταν στον Προφήτη Ηλία και έτσι κινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα όλος ο μηχανισμός.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα από τη Λαμία, ενώ σηκώθηκε και το ένα από το δυο PZL για να κάνει ρίψεις από αέρος.

Επίσης στο σημείο βρέθηκε η Δημοτική Αστυνομία και το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Ξεφλούδα.

Δείτε βίντεο από την πυρκαγιά:

Δείτε φωτογραφίες ....

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση