Απανωτές εστίες πυρκαγιάς σε Πήλιο και Βελεστινό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 14:16 Απανωτές εστίες πυρκαγιάς σε Πήλιο και Βελεστινό (φωτογραφία αρχείου)

Υπό μερικό έλεγχο τρεις διαφορετικές εστίες, στην περιοχή Πάλτση, στην Αργαλαστή Μαγνησίας.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στον δήμο Νότιου Πηλίου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πάλτση.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί τόσο επίγεια όσο και εναέρια μέσα. Στο σημείο από εδάφους έχουν σπεύσει 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν αυτή την ώρα τρία αεροσκάφη.

Ξέσπασε φωτιά στο Βελεστίνο - Σπεύδει στο σημείο η Πυροσβεστική

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στο Βελεστίνο με πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση και να επιχειρήσουν στο πεδίο.

Σύμφωνα με το thenewspaper, η φωτιά που ξέσπασε είναι στον δρόμο προς Αερινό με την Πολιτική Προστασία του Δήμου και της Πυροσβεστικές Δυνάμεις να βρίσκονται επί ποδός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση