Το ευχαριστώ των ανθρώπων του ΚΤΕΛ Λαμίας στο Χρήστο Σταϊκούρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 09:00 Το ευχαριστώ των ανθρώπων του ΚΤΕΛ Λαμίας στο Χρήστο Σταϊκούρα

Το δελτίο τύπου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών…

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με την απόφαση του Υπουργού και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα για την ενίσχυση των Αστικών και Υπεραστικών Συγκοινωνιών, χαροποίησε ιδιαίτερα τους επαγγελματίες του χώρου με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Λαμίας να δημοσιοποιεί την παρακάτω ανακοίνωση, που υπογράφει ο Πρόεδρος του Νίκος Γούλας:

«Το Δ.Σ. και οι μέτοχοι των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας  ευχαριστούν θερμά για μια ακόμη φορά τον συντοπίτη μας νέο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ.Χρήστο  Σταικούρα ο οποίος μέσα από ένα πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών από την πρώτη ημέρα ανάληψης των νέων του καθηκόντων προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση των δεσμεύσεών του για την άμεση καταβολή της ενίσχυσης ύψους 18,3εκ.ευρώ προς τα ΚΤΕΛ , μια ενίσχυση η οποία για κάποιους λόγους καθυστερούσε η καταβολή της για αρκετούς μήνες.

Αγαπητέ Χρήστο σε ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για τη στήριξη σου και το ενδιαφέρον σου για τα ΚΤΕΛ».

Διαβάστε και το δελτίο τύπου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τόσο εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Α.Σ. όσο και εκ μέρους όλων των μελών της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας μας, ο οποίος στο 29ο ετήσιο Συνέδριο μας στην πόλη της Λαμίας που διεξήχθη στις 14/07/23 δεσμεύτηκε ότι θα εξαντλήσει κάθε απαιτούμενη ενέργεια προκειμένου η οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους των καυσίμων προς τα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ της χώρας, η οποία για πολλούς λόγους καθυστέρησε αρκετούς μήνες, να έχει εκταμιευθεί εντός δέκα ημερών από την ημέρα του Συνεδρίου.

Πράγματι ο τόπος έχει ανάγκη από τέτοιες ενέργειες, δηλαδή οι πολιτικοί να υλοποιούν άμεσα τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν. Με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ για ακόμη μια φορά σήκωσαν το βάρος μιας οικονομικής κρίσης, δηλαδή των συνεπειών που προκάλεσε η εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, και παρά την τεράστια αύξηση της τιμής των καυσίμων έως και 65%, απορροφήσαν το παραπάνω κόστος διατηρώντας την τιμή του κομίστρου σταθερή, η οποία παραμένει ίδια από το 2010.

Συγχαίρουμε τον Υπουργό ακόμη μια φορά για τις παραπάνω ενέργειες του

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση