Μπλόκο σε διακινητές μεταναστών στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 16:30 Μπλόκο σε διακινητές μεταναστών στην Εύβοια

Είχαν αφήσει στο νησί 35 παράνομους μετανάστες…

Συντονισμένη επιχείρηση των Λιμενικών Αρχών Κύμης, Χαλκίδας και Βόλου είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί στο Βυθούρη Ευβοίας ταχύπλοο σκάφος με δύο αλλοδαπούς επιβάτες που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα προς τις τουρκικές ακτές και να το ακινητοποιήσουν.

Ακολούθως συνελήφθησαν οι δύο επιβαίνοντες ως διακινητές για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 29 παρ. 5 του Ν.4251/2014 και κατασχέθηκε το σκάφος.

Στην εν λόγω παραλία, εντοπίσθηκαν λίγες στιγμές αργότερα τριάντα πέντε (35) αλλοδαποί που παραδόθηκαν στο Α.Τ. Χαλκίδας για εφαρμογή του μέτρου της διοικητικής απέλασης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού, «Η Δ.Α.Π.ΘΑ.Σ σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Κύμης, προβαίνει σε ανάλυση και επεξεργασία όλων των στοιχείων που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής και διερευνά την ενδεχόμενη συμμετοχή των δυο συλληφθέντων σε λοιπές υποθέσεις παράνομης διακίνησης μεταναστών, καθώς επίσης και τη συνεργασία τους με έτερα μέλη οργανωμένων κυκλωμάτων με ίδιες ή παρόμοιες εγκληματικές δραστηριότητες».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση