Επιστρέφουν στις θέσεις τους 37 συμβασιούχοι του Δήμου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 10:04 Επιστρέφουν στις θέσεις τους 37 συμβασιούχοι του Δήμου Λαμίας

Η Απόφαση του Πρωτοδικείου Λαμίας για τα ασφαλιστικά μέτρα…

Μία σημαντική απόφαση για τις τύχες πολλών οικογενειών πήρε το Πρωτοδικείο Λαμίας, σχετικά με την επιστροφή 37 εργαζομένων που είχαν προσληφθεί με το πρόγραμμα  Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο Λαμιέων, έως την απόφαση συζήτησης της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων.

Όπως σημειώνουν και οι ίδιοι οι συμβασιούχοι, στο πλευρό τους ήταν για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, του οποίου η κατάθεση ήταν καθοριστική.

«Θεωρούμε ότι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο μας  Ευθύμιο Καραΐσκο όπως επίσης και στον Αντιδήμαρχο προσωπικού Παναγιώτη Φώσκολο για την υποστήριξη στον δύσκολο αυτό αγώνα μας», καταλήγει η ανακοίνωση των συμβασιούχων.

Η Απόφαση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση