Νέα Αγχίαλος: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό - Έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 10:05 Νέα Αγχίαλος: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό - Έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα

Ο ηλικιωμένος θα οδηγηθεί σήμερα στην εισαγγελία Βόλου.

Ένας 76χρονος άνδρας συνελήφθη για εμπρησμό στη Νέα Αγχίαλο από υπαλλήλους του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το taxydromos.gr, ο 76χρονος συνελήφθη για εμπρησμό εχθές το μεσημέρι στη Δημητριάδα Νέας Αγχιάλου.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα και κλαδιά, εντός ιδιωτικού κτήματος, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος εκτεταμένης πυρκαγιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, ο άνδρας θα οδηγηθεί σήμερα στην εισαγγελία Βόλου για εμπρησμό από πρόθεση. Παράλληλα, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 600 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση