Ο Ηλίας Σανίδας για το 5ο Street Food Festival Παύλιανης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 13:10 Ο Ηλίας Σανίδας για το 5ο Street Food Festival Παύλιανης (ΦΩΤΟ)

Τι είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Ηλία Σανίδας, για το 5ο Street Food Festival της Παύλιανης.

«Πραγματοποιήθηκε χθες, με μεγάλη επιτυχία και σημαντκή συμμετοχή κόσμου, το 5ο Street Food Festival στο ορεινό χωριό της Φθιώτιδας, την Παύλιανη.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, υποδέχτηκε ντόπιους και επισκέπτες με γεύσεις από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ινδία, την Αμερική και την Ελλάδα. Το σκηνικό συμπληρωνόταν από δροσιστικά κοκτέιλς και μουσική από DJ στο γραφικό δρόμο του χωριού.

Το 5ο Street Food Festival, διοργανώθηκε από το Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Παυλιανιτών με την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας Παύλιανης, του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους διοργανωτές, για την εξαιρετική πρωτοβουλία και την πολύ ωραία διοργάνωση.»

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση