Απανωτές συλλήψεις για ναρκωτικά στη Στερεά Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 12:31 Απανωτές συλλήψεις για ναρκωτικά στη Στερεά Ελλάδα

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά και πλαστικός τρίφτης κάνναβης…

Όχι μία, όχι δύο αλλά πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά, κατέγραψαν οι υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας σε Βοιωτία, Εύβοια και Ευρυτανία το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον πόλεμο κατά των εξαρτήσεων.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαποί, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας και της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας υπηρεσίας, του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης και της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε του Τ.Α. Καρπενησίου.

Πρόκειται για πέντε (5) διαφορετικές περιπτώσεις, στις οποίες κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά και πλαστικός τρίφτης κάνναβης.

Την προανάκριση διενεργούν οι κατά τόπους υπηρεσίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση