Φωκίδα: Ανετράπη το φουσκωτό και έπεσαν στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 18:07 Φωκίδα: Ανετράπη το φουσκωτό και έπεσαν στη θάλασσα

Κινητοποίηση του Λιμενικού…

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες της Τρίτης, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου, για ανατροπή φουσκωτής λέμβου, με δύο Έλληνες επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή της Χιλιαδούς Φωκίδας.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν έναν εκ των δύο επιβαινόντων, ο οποίος είχε προσεγγίσει αυτοδύναμα την παραλία και ήταν καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια, για την περιοχή άμεσα απέπλευσαν δύο ιδιωτικά σκάφη και ένα Ε/Π-Α/Κ με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, προς εντοπισμό του έτερου επιβαίνοντα.

Τελικά εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του αλιευτικού καταφυγίου Μοναστηρακίου και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή, όντας καλά στην υγεία του, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, για προληπτικούς λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση