Σφοδρή σύγκρουση σε «γνωστή» διασταύρωση της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 09:10 Σφοδρή σύγκρουση σε «γνωστή» διασταύρωση της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Παραβίασε το STOP και εμβόλισε αμάξι  του ΔΕΔΔΗΕ που κινούνταν στην οδό Αγράφων…

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στη «γνωστή» διασταύρωση των οδών Γιαννιτσιώτη και Αγράφων στη Λαμία, λίγο πριν τις 11:30’ το πρωί της Πέμπτης (24/8).

Το σκουρόχρωμο SWIFT με δύο επιβαίνοντες, που κατέβαινε τη Γιαννιτσιώτη, παραβίασε το STOP και εμβόλισε το αυτοκίνητο του ΔΕΔΔΗΕ, που κινούνταν κανονικά στην Αγράφων με κατεύθυνση προς Έκθεση και δύο γυναίκες στις θέσεις οδηγού - συνοδηγού.

Δείτε βίντεο:

Το «μπαμ» ήταν σφοδρό, αναγκάζοντας για πολλοστή φορά τους περίοικους να πεταχτούν από σπίτια αλλά και καταστήματα για να δώσουν βοήθεια.

Μεγάλο και το σοκ των δύο γυναικών που χωρίς να το καταλάβουν δέχτηκαν το χτύπημα (στην πόρτα της οδηγού), που είχε ως αποτέλεσμα και τα δύο οχήματα να καταλήξουν στα χωράφια.

Στο σημείο και πληρώματα της αστυνομίας για την καταγραφή του συμβάντος, που ευτυχώς δεν προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση