Λαμία: Ο έλεγχος των αστυνομικών αποκάλυψε ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 17:08 Λαμία: Ο έλεγχος των αστυνομικών αποκάλυψε ναρκωτικά

Πέντε συλλήψεις μέσα σε ένα 24ωρο για το νόμο περί ναρκωτικών…

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (25/8) σε περιοχή της Νέας Άμπλιανης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ένας 61χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μία αυτοσχέδια με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9 γρ, καθώς και δύο κυτία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, καθώς και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, αναμεμειγμένα με καπνό.

Σε επίπεδο Στερεάς είχαμε ακόμη τέσσερις συλλήψεις, τρεις στην Εύβοια και μία στη Βοιωτία, με ανάλογα ευρήματα, ενώ σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, ο συλληφθείς είχε πάνω του ένα μαχαίρι και κατηγορείται επιπλέον και για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας περί όπλων.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν αναφέρει σε δελτίο τύπου η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, καθώς δίνει μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση